4 martie 2011

Despre Ea.. Tu.. eventual Voi..

Mecena - El si Ea
Usor derutant..
 
Poate totul este o simpla poveste .. Ce insista sa vrea sa fie reala .. Pierduta in ochii lui,pierduta-n acea seara..
Despre Ea.. despre Tu, acel El inexistent, dar atat de prezent in lumea Ei..


Ea .. O oarecare Ea, pierduta intr-un univers al Ei, intr-o lume conturata perfect, lumea in care toti si-ar dori sa evadeze uneori. Ea nu-ti va fi niciodata pe plac! Ea nu va fi acolo cand ai nevoie! Ea nu-ti va spune “Mergi inainte” cand ai nevoie, Ea te va impinge un pas in spate gandindu-se “Da-ti seama singur, prostule!”. Ea.. Exact acea Ea, imperfect de perfecta pentru tine.
Ai impresia ca o cunosti? Te inseli. Este o oarecare Ea. Dar iti seamana atat de mult incat ai vrea sa zici “Da! E Ea”.
Ea nu-ti da niciodata sentimentul placut de a-ti da dreptate. Ea nu-ti ofera acea calda imbratisare cand ai nevoie, Ea se uita fix in ochii tai si astepta sa te trezesti.
Acum Tu! Tu, imperfect de perfect pentru Ea. Dar nici Tu nu-i dai Ei speranta ca ai nevoie de Ea. Realizezi cat ai nevoie de Ea exact atunci cand iti e mai greu, dar Ea nu-ti da satisfactia de a fi acolo. Este exact acea Ea care ti-a pus capac. Este exact acea Ea pe care n-o asteptai niciodata. Ti-a intrat usor pe sub piele si incerci sa scapi, dar stii ca nu poti, iti este imposibil sa o dai afara. Stii cata nevoie ai de Ea. Nu recunosti. Nici nu vrea asta. Te cunoaste!
Revenind la Ea. Este exact asa cum ii place. Are propria lume conturata perfect cu toate nuantele necesare. Fiecare Tu din viata ei este doar o bula de oxigen  dupa care se intoarce in lumea ei. Nu e facuta pentru tine, pentru fiecare Tu care vrea sa intre in viata ei. Nu accepta sa-I invadezi teritoriul.
Revenind la Tu. Ea are exact acea imagine, acea bucatica inspirata din dorintele tale, Tu o vezi distorsionat. Devine bulversant. Tu esti ce vrea Ea, Ea e mai mult decat ce vrei Tu. I-ai dat o umbra de fericire in lumea ei de fum. Si ai plecat. Tu si pata ta roz. Dar tot nu ti-o poti scoate din minte.
Incepi sa-ti dai seama ca e vorba despre tine? Iti aduci aminte de zambetul Ei prin perdeaua ta? Nu? Nu esti Tu.
Erau doar niste versuri .. “Are o aura ce te atrage / Stie ca o vrei / De aia nu te lasa in pace” ..dar sunt doar niste versuri.
E vorba despre Ea si despre tine, acel Tu, acel El din viata ei care a aruncat o pata roz in universul ei.
Nu e facuta pentru tine! Dar e perfecta!
Ea prefera sa stie ca pierde, decat ca ar putea castiga. Paradoxal, nici nu ar putea pierde, nu-i permite orgoliul, minimul de superioritare fortata.
Tu? Stii ce e mai bine pentru tine. Dar nu vei putea face asta! Te vei intoarce la acea Ea care ti-a conturat universul intr-o forma diforma, creionata perfectionist. Nu vei rezista. E un continuu rewind in mintea ta. Pana si momentele in care te ura nu-ti dau pace, desi stiai ca minte. Poate acum, Ea chiar te uraste..Sau poate NU ? Numai Ea stie si te asigur ca nu va spune. Nici macar tie. Nimanui.
Te va lasa sa decizi, sa vorbesti, sa-i arunci din nou pata roz in univers, dar va ramane Ea .. si Tu .. Isi va dori sa auda de la tine a n-a oara “Asa si..?”, isi va dori acea indiferenta falsa, cu perdea, din partea ta. Va avea exact ce vrea de la tine.
Tu? Ti-ai dat seama ca esti Tu? Iti aduci aminte cum ii urmareai pasii pe alee? Nu? Atunci nu esti Tu.
Cand iti vei da seama ca esti Tu, lasa orgoliul. admite ca o vrei .. e Ea .. e exact ce vrei Tu. Spune-i asta. Probabil se va uita fix si rece la tine, dar va zambi in gand.
Eu te-am avertizat. Ea nu va face asta niciodata! Te asigur!
Va ramane tot Ea .. Vei ramane tot Tu .. De fapt, veti ramane Voi .. imperfectul perfect vazut din spatele unei perdele din universul vostru perfect conturat, creionat in forme ciudate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu