2 martie 2011

Inca o ora doar eu si cafeaua

Da, ma, da! Inca nu trebuie sa plec la facultate, inca nu mi-am terminat cafeaua si Da!, inca mai am 783242 ganduri! Staaaau asaaa si ma gandesc.. ce e aia sa inchei o discutie cu "Pa nb". Nu-mi explic, poate-mi explica cineva. Ca vorba aia, te cunosti om cu persoana, te stii de un timp si discutia se incheie asa? Pai da nene, dar.. Si te pocneste un "Pa nb".
Uite si fiinta umana unde a ajuns, nu tu suflet, nu tu acolo minimu' de afectiune necesara sa nu-i dai omului cu piatra-n cap.

As caracteriza, m-as abtine, dar totusi .. parca chiar as caracteriza.
Hai sa vedem cum sta treaba intr-un subiect foarte cunoscut, in special printre fete. Baietii !!! Da,domn'le, baietii! Cum sunt ei si, in special, ce sunt ei de fapt?! O intrebare usor derutanta ca la diferite varste, primesti diferite raspunsuri. Da' cand ajungi tu sa le vezi adevaratu' sens, e urat sau e frumos. Al dracu de gri daca vrea el sa existe!!
Pai stii ca, sa vezi ca, stai asa ca nu-i asa. Daca iei firea lor la puricat, toti durii, toti Don Juan'ii, toti acei "jmekerasi" sau mai stiu eu ce fel de baieti or exista, toti, ma, toti au o slabiciune a dracu' rau. Partea rea n-ar fi asta, ar fi aia ca la unii se vede de la o posta.
Pai si cand vor sa se distreze, vai ce frumos e, da' cand ajung sa vada ca ceva e in neregula (pentru firea lor, normal, pentru felul in care s-au obisnuit), atunci e vai mama de om!
Vorba aia, fiecare cu stress'u lui, fiecare cu traumele lui, da' le mai lasa omu'. Te uiti in jur, numai "frica de [..]" (nu ca ar fi ceva ciudat, ca oricui i se intampla).
Hai sa incepem prin a spune ca baiatu' in firea lui e ala pe umaru' caruia ai unde plange, ala care iti imprumuta din barbatia lui, ca na, asa sunt vazute fetele "alea mici, firave si naive". Dar aia e doar in firea lui! Ca de aici, treaba degenereaza. Imposibil de spus toate caracteristicile ce-i pot fi atribuite oricarui baiat ca sunt atatea si atatea.. Dar esentialele, pot fi mentionate. Pai din baiatu' pe umaru' caruia ai unde plange, uneori se transforma in femeie si plange el pe umaru' tau; urat din partea unui baiat, dar nu trebuie sa-l condamni ca si el e om pan' la urma. Baiatu' care-ti imprumuta din barbatia lui (te imbarbateaza; traducere pentru cei ce se gandesc la prostii), si-o mai pierde el pe drum, aici e un subiect complex, poate fi discutat din mai multe privinte, deci prea multa palavrageala.
Cazul cel mai interesant, baiatu' care face greseli majore (DA, stiu, toti fac, dar sunt si cazuri speciale!). Ranit de diferite care si-au vazut interesu' sau de cele pe care indragosteala le-a orbit, baiatu' ramane putin cu traume si devine din ce in ce mai prudent. Problema devine si mai interesanta atunci cand da peste o fata care nu e cum sunt alea cu care obisnuieste sa umble ca, vorba aia, distractia e multa la varsta noastra. Si aici incepe sa se complice treaba ca, daca ajung si sa fie impreuna, baiatu', ramas cu mici traume, se sperie putin ca se intinde relatia, incepe sa devina serioasa si atunci.. Ce face ?! El chiar nu-si da seama ca fata e chiar la polul diferit fata de restu' din juru' lui, isi da si ea seama cum sta treaba. Baiatu', normal, prudent, prudenta tati maxima. Dar stii vorba aia .. Ai grija cu prudenta ca s-ar putea sa pierzi fix ce-i mai bun .. Prudenta, normal, nu aia la care ne gandim toti "Hai sa mearga bine, hai sa nu facem tampenii, hai sa fie frumos", o ia exact pe cea opusa, "Back-up plan it's the best!". Eh, nu mai punem la socoteala ca back-up planul ala e de fapt o vrajeala, baiatu' de fapt incearca sa scape de ce nu vrea, de ce nu e pregatit sa faca, cu toate ca, poate i-ar placea, dar deh, daca ar fi asa, categoric nu-si da seama. Singura scapare "Folosim metoda ice-berg, si pan' la urma ne facem domn'le curaj sa spunem ce vrem".
Se clarifica slabiciunea acestui tip de baiat, nu? Daca nu, e simplu! Incepe sa-i placa..Si chiar ii place..Dar nu e domn'le pregatit. Asta era motivu' pentru care se spunea ca baietii se maturizeaza mai greu, nu? sau unu dintre motive, whatever :))
Sa ne asteptam la un final gen "To be continued.." ? Pai daca e pe asa, e cam aiurea, ca acum vrea, dupa nu mai vrea, poate vrea iar si realizeaza ca tot nu-i pregatit.
It's kinda brainstorming.. What to do, what to do...
Eh, poate din toate cele spuse, nu se intelege mare lucru, ar fi bine sa se inteleaga esentialul. Fiecare cu impresiile lui !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu